Publicat pe

Ai descoperit gama noastră de pantofi sport New Balance?

Se apropie primăvara, așa că ar trebui să te gândești să treci la pantofii sport de sezon. Cu siguranță dorești să achiziționezi și o pereche nouă, așa că o vizită în magazinul nostru online la „raionul” de pantofi sport New Balance nu e de neglijat.

Vrei ca primăvara să te prindă cu o încălțăminte cool care să se sincronizeze cu ținutele tale urbane casual chic, dar și cu cele puțin mai „oficiale” pe care le porți la serviciu.

Pe lângă look, ai nevoie de o pereche de pantofi sport New Balance care să-ți asigure confortul de care ai nevoie întreaga zi. Primăvara ziua devine din ce în mai lungă, vremea din ce în mai frumoasă, așa că te îmbie la plimbări și timp petrecut în aer liber. În aceste condiții o pereche de pantofi sport care stau prost la capitolul confort s-ar putea s-ți transforme aceste zile din mici plăceri ale vieții în neplăceri majore. O singură zi de încălțăminte inconfortabilă se va resimți și în zilele următoare.

Pantofii sport New Balance, colecția de stradă, adaptează tehnologia sportivă specifică pantofilor sport de alergare pentru a se achita cu brio de această cerință de confort. Talpa este construită în așa fel încât să se preteze la o purtare intensivă în regim de stradă.

Mai mult, majoritatea modelelor de pantof sport New Balance din gama noastră pot fi folosite chiar și pentru activități fizice ușoare. De exemplu, vor fi potriviți pentru o plimbare cu bicicleta în weekend sau orice altă activitate sportivă lejeră.

Colecția noastră cuprinde o varietate largă de modele pentru femei, cât și modele variate pentru bărbați, astfel încât să acoperim o gamă cât mai largă de preferințe și nevoi.

Nu în ultimul rând, ne-am gândit și la bugetul tău. Urmărește-ne și profită de reducerile periodice pe care le lansăm pentru gama de pantofi sport New Balance.