Publicat pe

Pantofi sport pentru femei: tendințele primăverii 2019

Primăvara este ca și sosită, așa că este momentul să te gândești la stilurile de pantofi sport pentru femei care fac senzație în acest sezon. Doar vrei să fii în ton cu tendințele, să fii chic și cool în ținutele tale primăvăratice. Sunt câteva tendințe interesante cu care nu ai cum să dai greș.

Atenție! Acest articol, deși este despre pantofi sport pentru femei este dedicat și bărbaților atenți care se gândesc să le facă o surpriză iubitelor sau soțiilor în această primăvară.

Pantofii sport în culori vii

Combinațiile de culori vii sunt „obligatorii” în acest sezon, mai ales pentru cele mai îndrăznețe care vor să iasă puțin din tipare. În plus, o astfel de pereche de pantofi sport va fi ideală și pentru sezonul festivalelor care se apropie, și el, cu pași repezi.

Stilul retro

Dacă ești nostalgică după stilul anilor 1980, poți sta liniștită. Teoria modei ciclice se confirmă în această primăvară, iar pantofii sport retro se vor fi printre preferații sezonului de primăvară 2019. Cam toate brandurile au linii speciale de modele adaptate stilului, așa că nu vei avea dificultăți în a găsi ceva ce-ți place.

Designul futurist

Dacă stilul retro nu te coafează și preferi să privești spre viitor, nu spre trecut, în primăvara anului 2019 vei găsi o serie de modele cu design futurist. Acesta este un trend popular al sezonului, așa că vei avea de unde să alegi. Opțiunile vor fi variate, depinde de tine și de preferințele tale ce vei alege.

Nuanțe neutre îndrăznețe

Dacă preferi pantofii sport într-o singură culoare, orientează-te către nuanțe neutre, dar foarte îndrăznețe, astfel încât să iasă în evidență orice ai purta. Dacă aceste nuanțe sunt pe o piele întoarsă, perechea ta de pantofi sport va fi adaptată perfect tendințelor sezonului.

Animal print

Este o tendință care apare peste tot, indiferent de sezon, așa că ar fi trebuit să-ți ridici semne de întrebare dacă nu ai fi găsit-o și la pantofii sport.