Publicat pe

Nike Sunray Protect, un model de sandale pentru copii ideal pentru această vară

Vara, cei mici au nevoie de o încălțăminte ușoară, așa că, o pereche de sandale pentru copii pare, ar trebui să fie pe lista de cumpărături a oricărui părinte. O astfel de încălțăminte ar trebui să ofere o ventilație excelentă, un confort desăvârșit, o libertate de mișcare deplină și, nu în ultimul rând o protecție foarte bună.

Modelul de sandale pentru copii Nike Sunray Protect este o propunere interesantă care înglobează toată caracteristicile enumerate mai sus. Un atribut esențial al acestui model este protecția gândită pentru vârful picioarelor. Spre deosebire de un model clasic de sandale pentru copii, cei de la Nike reușesc să vină cu un finisaj interesant care acoperă degetele, fără să dăuneze ventilației generale a piciorului.

Modelul a fost gândit pentru a face față provocărilor jocurilor de vară. Pe lângă protecție, confortul oferit de talpa construită cu tehnologie sportivă modernă pentru o absorbție a șocurilor, ar trebui să fie încă un argument pe care părinții să-l ia în considerare pentru a se decide către acest model.

Un plus important este, de asemenea, durabilitatea modelului. De cele mai multe ori, motivul pentru care sunt înlocuite nu este uzura, ci creștere copiilor. Majoritatea părinților care au cumpărat Nike Sunray Protect au optat pentru o nouă pereche în sezonul de vară, în momentul în care perechea anterioară a rămas mică.

Nike Sunray Protect este un model de sandale pentru copii gândit pentru a face față activităților de vacanță ale celor mici. Vara ei sunt mai activi, se joacă mai mult pe afară, merg în vacanță la bunici și cu părinții, așa că o încălțăminte confortabilă este obligatorie. Sandalele se pliază atât la nevoile de confort pe timp de vară, cât și la nevoile active ale copiilor specifice acestui sezon.

Publicat pe

Ghete de fotbal murdare? Află cum le poți curăța eficient și sigur

Un meci de fotbal pe iarbă este o mișcare plăcută pentru pasionații sportului. Dar după un astfel de meci, mai ales dacă pământul este ud, ghetele vor fi pline de noroi. Bineînțeles, vor trebui curățate. Sunt câțiva pași pentru a reuși să cureți corect și în siguranță o pereche de ghete de fotbal care par să fi fost folosite la săpat șanțuri.

Descalță-te și hai să începem operațiunea de curățare!

  • Folosește o perie moale pentru a înlătura „grosul” de noroi.
  • Folosește o cârpă umedă pentru a înlătura resturile de noroi rămas în urma perierii.
  • Dacă noroiul dintre crampoane este încă umed, folosește o periuță de dinți pentru a-l înlătura complet.
  • În cazul în care noroiul este uscat, folosește apă și periuța de dinți pentru a-l înlătura. Dacă este foarte mult, înarmează-te cu răbdare, deoarece s-ar putea să dureze.
  • Înlătură șireturile și curăță-le separat. Le poți pune în mașina de spălat haine la un ciclu normal de spălare pentru a le reda aspectul corespunzător.
  • Dacă ai ghete de fotbal cu crampoane metalice ar trebui să le ungi cu puțină vaselină. Astfel vei preveni efectele corozive pe care le poate avea noroiul și apa.
  • Atenție, nu usca ghetele de fotbal la căldură deoarece riști să devină rigide, iar adezivii folosiți la construcția lor își vor pierde din proprietăți și vor ceda. Lasă-le să se usuce la temperatura camerei. De asemenea, uscarea la căldură poate provoca deformarea plăcii de susținere a tălpii, făcând ghetele să-și piardă din proprietățile de stabilitate și siguranță.

Întreținerea corectă a perechii de ghete de fotbal este esențială pentru a le prelungi durata de viață și utilizarea în cele mai bune condiții. Este important ca acțiunea de curățare se se întâmple cât mai repede după meci pentru a-i maximiza efectele.

Publicat pe

De ce pantofii sport Nike Court Royale ar fi o idee bună pentru o încălțăminte de zi cu zi?

Nike ne-a obișnuit cu modele de încălțăminte incredibile, atât pentru performanță în cea mai mare parte a disciplinelor sportive, cât și pentru confort în purtarea de zi cu zi. Din cea de-a doua categorie, respectiv din cea destinată modei străzii și confortului zilnic fac parte și pantofii sport Nike Court Royale.

La prima vedere, pantofii sport vin cu un aspect retro, dar cool, exact așa cum se orientează tendințele în această vară, dar odată ce îi încalți vei observa beneficiile de confort date de tehnologiile moderne folosite la construcția lor.

Pantofii sport Nike Court Royale sunt un model low top inspirați din modelele dedicat pentru tenis. Tehnologia sportivă adaptată străzii îi face foarte confortabili pentru o purtare zilnică. Chiar dacă la început pot fi puțin rigizi, după câteva purtări se vor adapta perfect piciorului și vor asigura cele mai bune condiții.

Un aspect apreciat de o parte dintre utilizatori este faptul că modelul este potrivit pentru cei cu picioare mari, oferind un spațiu interior generos, în timp ce în exterior păstrează un aspect plăcut și proporționat.

Designul retro este unul dintre punctele forte ale Nike Court Royale deoarece îi face potriviți pentru ținutele urbane sport. Merg perfect cu o pereche de pantaloni din denim, un tricou și un hoodie pentru situațiile de zi cu zi. De asemenea se adaptează foarte bine și ținutelor smart casual. Look-ul retro îi ajută foarte bine să se încadreze în aceste ținute.

Materialele de calitate din care este construit pantoful sport îi asigură o durabilitate foarte bună, dar îi și facilitează întreținerea. Astfel, partea superioară din piele este ușor de curățat și își păstrează aspectul dacă i se acordă mentenanța minimă de care are nevoie.

Pantofii sport Nike Court Royale sunt o alegere foarte bună pentru purtare zilnică, atât în sezonul de vară, dar și toamna sau primăvara.

Publicat pe

Adidas și Nike duc cel mai dur război al brandurilor la Cupa Mondială din Rusia

Cupa Mondială din Rusia a început în trombă, iar echipele au dus deja primele lupte pe gazon. Spectacolul fotbalistic încântă și stimulează pasiuni în orice microbist. Pe lângă ceea ce se întâmplă pe teren, pe lângă sport, Cupa Mondială 2018 devine un „câmp de luptă” perfect pentru două branduri cu tradiție care vor să-și adjudece hegemonia în sport, Adidas și Nike.

Adidas sărbătorește în Rusia 20 de ani de când este partener FIFA, timp în care a „echipat” o serie de campioane mondiale. Astfel trei din ultimele cinci trofee au fost câștigate de echipe care purtau echipamente ale producătorului german. La această ediție, 12 echipe de top poartă Adidas, printre care Spania, Argentina și, bineînțeles, Germania.

Chiar dacă balanța pare să se încline clar în favoarea Adidas, Nike, brand care domină baschetul și fotbalul american vine din urmă, odată cu popularitatea din ce în ce mai mare a fotbalului în SUA. În plus, Nike a adoptat o altă strategie pentru a se impune în „sportul rege”. Astfel, în timp ce, în calitate de partener FIFA, Adidas a investit sute de milioane de Eruo în sponsorizări de-a lungul anilor pentru a avea expunere în acest sport, Nike s-a concentrat pe contracte individuale de imagine cu jucători profesioniști. Astfel, producătorul american de echipamente sportive a reușit să aibă în portofoliu 132 de fotbaliști din top 200 cei mai scumpi din lume, în timp ce Adidas are doar 59.

Lupta dintre cele două branduri „gigant” din lumea sportului este una dură, dar interesantă. Deși Adidas este încă lider de piața în fotbal, Nike este într-o ascensiune accelerată care amenință poziția nemților.

Miza acestei lupte este expunerea, dar și promovarea tehnologiilor sportive inovative pe care cele două branduri le folosesc pentru construirea de ghete de fotbal care susțin performanța.

O analiză amplă a luptei dintre cele două branduri la Cupa Mondială 2018 se regăsește în The Guardian.

Publicat pe

Cum identifici o pereche de pantofi sport New Balance originali?

Chiar dacă este un brand cu tradiție, publicul de la noi a descoperit doar în ultimii ani modelele de pantofi sport New Balance. De când au reușit să intre și pe piața autohtonă au făcut furori și și-au câștigat destul de repede popularitate pe o piață care era deja angajată intens cu alte branduri de articole sportive. O dată cu această popularitate au apărut și replicile, mai mult sau mai puțin reușite. Cum le poți identifica astfel încât să te asiguri că achiziționezi un produs autentic, nu o replică.

Cutia, un element important

În cazul în care comanzi online o pereche de pantofi sport New Balance, în momentul în care îi primești, studiază cutia. În primul rând, logo-ul trebuie să se regăsească pe capac, dar și pe părțile laterale. Mai mult, trebuie să fie dintr-un carton solid, de calitate. Atenție la inscripțiile de pe cutie, acestea nu trebuie să conțină greșeli. De asemenea, pe partea laterală a cutiei trebuie să se regăsească eticheta cu datele complete ale conținutului cutiei, precum și un cod de bare.

Logourile de pe exteriorul pantofului

Sunt cazuri în care diferențele la logo sunt evidente, dar alte replici, mai bune, copiază foarte bine și caracteristicile de identitate vizuală ale bradului. De aceea trebuie să te uiți cu atenție și să analizezi fiecare element. Dacă orice element de identitate pare realizat neglijent, ar trebui să îți ridici semne de întrebare.

Limba pantofului

Pe limba unei perechi de pantofi sport New Balance originali vei regăsi numărul modelului. Atenție la acest număr, deoarece la replici s-ar putea ca numărul de pe limbă să nu corespundă modelului. De asemenea, pe limbă ar trebui să regăsești și un cod QR care te va ajuta să verifici autenticitate pantofilor sport.

Talpa

Fiecare serie de New Balamce are un tip specific de talpă, așa că documentează-te să vezi ce model de talpă trebuie să aibă pantofii sport New Balance pe care i-ai comandat.

Testul durabilității este foarte relevant, dar în cazu unor replici, ar fi recomandat să trimiți coletul înapoi către vânzător cât mai repede posibil.

Publicat pe

De ce Nike Md Runner 2 Eng Mesh sunt o alternativă cool pentru outfiturile sport casual din această vară?

Outfiturile sport casual trebuie să fie, în primul rând, confortabile, iar încălțămintea joacă un rol important în confortul global al ținutei. Nike Md Runner 2 Eng Mesh vin să susțină această nevoie, reușind cu brio să-și îndeplinească rolul. Tocmai de aceea sunt recomandați pentru o purtare intensivă și se adresează, în general celor cu un stil de viață activ în care mișcarea este o componentă importantă.

În acest model, specialiștii Nike au reușit să adapteze o serie de elemente specifice încălțămintei sport dedicată alergătorilor profesioniști la nevoile modei străzii. De aici derivă și confortul pe care Nike Md Runner 2 Eng Mesh reușește să îl furnizeze în cazul unei utilizări intensive.

Designul cu stil al pantofului sport este un alt punct în favoarea achiziției acestui model pentru o purtare curentă. Conceptul pantofului este unul modern, ceea ce îi oferă o versatilitate crescută în ceea ce privește adaptarea la ținutele urbane. Nike Md Runner 2 Eng Mesh reușesc să puncteze încă o dată la capitolul versatilitate prin capacitatea de a se adapta chiar și la activități sportive ușoare. Așadar, sunt încălțămintea potrivită pentru activități de timp liber, fie că este vorba de o alergare ușoară, o plimbare în parc cu un ritm alert de mers, o plimbare cu bicicleta, etc. Astfel, modelul reușește să fie prezent în două zone, cea casual de zi cu zi, respectiv în zona de timp liber.

Materialul textil din partea superioară a pantofului îi dă un aer modern și îl ajută să se asorteze cu orice ținute sport casual. De asemenea, materialul oferă și o respirabilitate crescută piciorului, ceea ce, în condițiile unei utilizări intensive, asigură menținerea unui grad ridicat de confort.

Nike Md Runner 2 Eng Mesh se regăsește în colecția nouă de pe site-ul nostru la un preț accesibil, ceea ce îl poate transforma într-unul dintre cele mai populare modele de pantofi sport ale verii 2018.

Publicat pe

Cum îți alegi o pereche de ghete de fotbal pentru meciurile amicale din această vară?

Vara petreci mai mult timp în aer liber, ar dacă îți place să mai joci câte un fotbal cu prieteni, cu siguranță vei fi îmbiat să o faci mai des în lumile acestea. Pentru a te bucura din plin de experiența jocului, ai nevoie de o pereche de ghete de fotbal de calitate, adaptate suprafeței pe care joci.

De ce este important să ai ghete de fotbal adaptate suprafeței? Fiecare suprafață de joc are caracteristicile sale, iar pentru a te bucura de aderența, control al mingii și, nu în ultimul rând de siguranță o pereche de ghete de fotbal conforme cu specificul suprafeței este aproape obligatorie.

În ultima vreme, cele mai bine vândute modele au fost cele adaptate jocului pe suprafețe sintetice. Fotbalul pe suprafețe sintetice a luat amploare deoarece este accesibil unei categorii foarte mari de fotbaliști amatori fie că vor să joace doar pentru a face puțină mișcare sau vor să și atingă un oarecare nivel de performanță pentru a participa în diversele competiții organizate la nivel local. În plus, fotbalul pe teren sintetic a devenit și o activitate socială pentru bărbații de toate vârstele, o ocazie de întâlnire și de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut.

Dacă joci regulat, mai devreme sau mai târziu vei simți nevoia unor ghete de fotbal adecvate. Pe suprafețe sintetice de gazon artificial, ai nevoie de stabilitate, așa că pantoful sport trebuie să aibă o talpă construită special pentru a oferi această calitate. Talpa unor ghete de fotbal destinate jocului pe teren sintetic trebuie să aibă crampoane din cauciuc. Acestea vor oferi cele mai bune condiții de stabilitate în condițiile unui teren sintetic.

Construcția tălpii este principalul atribut la care trebuie să fii atent atunci când achiziționezi o pereche de ghete de fotbal pentru teren sintetic.

Publicat pe

De ce Nike Classic Cortez Nylon este sneaker-ul low top de care ai nevoie în această vară?

În această vară vrei, cu siguranță un sneaker low top cool, răcoros și confortabil pentru o purtare zilnică, așa că, Nike Classic Cortez Nylon poate fi o alegere inteligentă și mai mult decât potrivită. Până una-alta, nu degeaba seria Cortez este „pe baricade” de mai bine de 45 de ani.

Seria Cortez a început de la cofondatorul companiei, antrenor de atletism, care a gândit primul model astfel încât să servească nevoilor de performanță a atleților profesioniști. Demersul său a fost un succes, modelul devenind best seller. Succesul modelului a continuat, așa că s-a transformat într-o serie care a reușit să se impună pe piață. În primă fază s-au impus pe piața pantofilor sport destinați profesionițtilor, după care, au ieșit de pe terenurile de atletism în moda străzii. În 1994 și-au făcut debutul și pe marile ecrane în filmul Forest Gump.

După o istorie impresionantă, seria Cortez este emblematică pentru Nike. Nike Classic Cortez Nylon este un model, printre cele mai noi ale seriei care se adresează exclusiv modei străzii.

Nike Classic Cortez Nylon nu și-a uitat moștenirea sportivă, ceea ce determină un punctaj maxim la capitolul confort. În condițiile unei utilizări intensive, modelul și-a dovedit calitățile de confort. În plus pantoful sport este construit din materiale performante care îi asigură o greutate redusă.

Designul este un punct forte al acestui model deoarece vine cu liniile retro care au consacrat seria. Aceste linii de design au fost exact ceea ce au făcut seria Cortez să iasă de pe terenurile de sport în moda străzii. Artiștii hip-hop ai anilor 1980 au fost primii care au adoptat seria, la fel ca alte serii celebre de la Nike.

Acum materialele de calitate și atenția la detalii cu care sunt construiți plasează Nike Classic Cortez Nylon pe o treaptă superioară a pantofilor sport. Chiar dacă au un preț ușor peste medie, merită să investești într-o pereche.

Foto: Nike.com

Publicat pe

Ești pregătit să treci la pantaloni scurți?

Vara și-a intrat pe deplin în drepturi și, odată cu ea, garderoba de sezon vine să preia ștafeta. Pantaloni scurți, tricouri lejere, pantofi sport ușori, sunt elementele care vor face ținutele tale zilnice. În plus, vremea frumoasă te îmbie la mai multe activități în aer liber, la mai mult sport, la mia multe ture de alergare, așa că vei avea nevoie de o garderobă de vară generoasă.

Cu siguranță ai pantaloni scurți din anii trecuți, dar la fel de sigur, p mare parte dintre ei sunt uzați sau pur și simplu nu îți mai plac, așa că ți-ai dori ceva nou pentru un sezon nou. Pentru a evita aglomerația în șifonier, înainte să începi cumpărăturile în forță triază perechile de pantaloni scurți. Stabilește-ți la ce vrei să renunți și ce vrei să păstrezi. Donează lucrurile de care nu ai nevoie.

Odată ce ți-ai făcut curățenie în șifonier, poți porni la cumpărături, online și offline. În cazul în care cauți pantaloni scurți confortabili pentru activități sportive ușoare și pentru timpul liber, ai nimerit exact unde trebuie. Tocmai am actualizat colecția cu modelele verii 2018, așa că vei avea de unde alege. Dacă preferi un anumit brand, îl poți căuta în magazinul nostru.

Ne-am concentrat pe selecția unor modele variate de pantaloni scurți proveniți de la cei mai importanți producători de echipamente sportive tocmai pentru a reuși să acoperim o arie cât mai largă de gusturi și preferințe.

În colecția de pantaloni scurți pentru bărbați vei regăsi și modele potrivite dacă practici sport la un nivel mai avansat. Așadar, poți găsi pantaloni scurți de alergare, de antrenament în sală, de baschet sau de fotbal, care îți vor asigura confortul de care ai nevoie în timpul activității sportive. De asemenea, pentru că este vară nu am putut să nu ne gândim și la niște bermude de plajă.

Colecția de pantaloni scurți pentru femei este cel puțin la fel de variată. Doamnele și domnișoarele active vor găsi în magazinul nostru pantalonii scurți sau colanții de care au nevoie pentru a se bucura de un confort deplin în timpul activităților sportive pe care le practică.

Spor la cumpărături și inspirație la actualizarea garderobei de vară!

Publicat pe

Cum distingi o pereche de pantofi sport originali Adidas de replici?

Adidas este unul dintre cele mai copiate branduri, ceea ce transformă într-o provocare identificarea unei perechi de pantofi sport originali Adidas. Un ochi neantrenat poate fi ușor de păcălit deoarece atât produsul original cât și cel autentic arată identic, cel puțin la prima vedere.

Din fericire, există câteva semne distinctive, specifice brandului Adidas care pot confirma sau infirma faptul că o pereche de pantofi sport Adidas este originală sau o replică. În primul rând, cumpărătorul trebuie să fie informat, după care să studieze cu atenție detaliile pantofului pe care îl are în față.

1. Logo-ul.

Înainte de a cumpăra orice, este foarte importantă cunoașterea elementelor de identitate vizuală a brandului. Logo-ul este cel mai important și primul lucru care ar trebui verificat. Dacă există în forma oficială și este redat calitativ, atunci perechea de pantofi sport, este autentică.

2. Seria.

O pereche de pantofi sport originali Adidas va avea serii diferite pe fiecare pantof. Pe pantoful drept va fi o serie, iar pe cel stâng o alta. Replicile nu vor avea serii diferite.

3. Finisajele.

Aici semnele sunt, de cele mai multe ori evidente. Cusăturile neglijente, urmele de lipici și alte semne ale unui proces de finisare necorespunzător sunt indicii clare care confirmă faptul că este vorba de o replică. Mai mult, o replică nereușită ar putea să se abată de la modelul original pe care încearcă să-l copieze. Este recomandată o verificare a modelului pe site-ul oficial Adidas pentru a vedea dacă există variația specifică pe care cumpărătorul o are în față.

4. Prețul.

Deși este un indicator important, poate fi înșelător. Este clar că un preț mult sub media pieței ar trebui să fie un semnal clar că este vorba de o replică. Totuși, există o serie de vânzători care pun pe piață replici la prețuri similare cu variantele originale. De aceea, este foarte important ca magazinul să fie unul de încredere.