Publicat pe

4 greșeli pe care el faci atunci când cumperi pantofi sport

Găsirea perechii perfecte de pantofi sport nu ar trebui să fie foarte complicată. Totuși, este recomandat să nu iei o decizie înainte să știi exact ce vrei să dacă perechea care îți place se potrivește utilizării pe care ai gândit-o.

Așadar, dacă vrei să alergi la maraton sau ai nevoie de o pereche lejeră de pantofi sport pentru purtare zilnică, trebuie să faci o cercetare destul de amănunțită pentru a ajunge la perechea potrivită. Pentru a te ajuta, listăm 5 dintre cele mai frecvente greșeli ale cumpărătorului care, pentru un magazin online sunt și cele mai frecvente motive de retur.

  1. Cumpărarea unei măsuri și a unui stil nepotrivite piciorului. De multe ori, chiar dacă măsura este una potrivită, cumpărătorul s-ar putea să aibă particularități ale piciorului care nu o vor face confortabilă. Cunoaște-ți piciorul și cumpără doar pantofi sport corespunzători particularităților pe care le prezintă.
  2. Cumpărătorul nu ia în considerare activitățile pe care dorește să le facă. Astfel, constată că perechea de pantofi sport de stradă pe care a cumpărat-o nu este tocmai potrivită pentru alergare. Mai mult, dacă alergi cu pantofii sport de stradă te expui la accidentări.
  3. Cumpărătorul nu cere informații suplimentare despre produs. Orice magazin online oferă posibilitatea cererii de informații suplimentare despre produsele pe care le vinde. Această opțiune ar trebui folosită pentru a te asigura că vei achiziționa perechea potrivită de pantofi sport.
  4. Schimbarea brandurilor. Diferențele între aceleași game, dar de la branduri distincte sunt foarte mari. Așadar, dacă ai un picior mai special, rămâi pe brandul a cărui produse ai constatat că îți sunt comode. În plus, te vei obișnui cu setul de caracteristici propus de acest brand, caracteristici care se vor integra foarte bine în stilul tău de utilizare.