Publicat pe

Ne pregătim de iarnă cu o gamă variată de ghete Nike

Inevitabil, se apropie iarna și, vrând nevrând, va trebui să renunți la pantofii sport casual în favoarea unei variante de încălțăminte care s facă față provocărilor sezonului. Ai nevoie de încălțăminte impermeabilă și călduroasă, de aceea propunem o gamă de ghete Nike care fac față provocărilor iernii și te ajută să-ți continui abordările sport ale ținutelor zilnice.

Producătorul de echipamente sportive Nike și-a extins gama de încălțăminte sport cu o serie de modele de ghete concepute pentru a se adapta condițiilor de iarnă. Câteva dintre cele mai interesante modele pe care le regăsești și în magazinul nostru online sunt:

Ghete Nike Manoa

O pereche de ghete concepută pentru iarnă și numai. Materialele au fost alese astfel încât încălțămintea să poată fi folosită și în restul anului de pasionații de drumeții. Se pretează pentru trasee ușoare și medii. Talpa este antiderapantă pentru a asigura stabilitate pe zăpadă și pe teren umed. Pielea naturală netedă asigură acestor ghete

Ghete Nike Manoa Leather

Este o încălțăminte perfectă pentru iarnă, dar și pentru zilele ploioase de toamnă. Ghetele oferă confortul termic și hidroizolația necesară pentru o utilizare zilnică. Avantajul major al acestor ghete este întreținerea ușoară. În primul rând, materialul este tratat astfel încât să fie rezistent la murdărie. Totuși, murdărirea este inevitabilă, iar când survine, ghetele se pot curăța rapid cu o cârpă umedă.

Ghete Nike MD Runner 2 MID PREM

Un model care a evoluat din pantofii de alergare, adaptându-se la condițiile sezonului rece. Punctul forte prin care se remarcă acest model este confortul. Datorită originilor sportive, ghetele reușesc să se adapteze foarte bine unei utilizări intensive. Sunt recomandate persoanelor active, celor care merg mult în timpul unei zile și pentru care confortul încălțămintei este esențial pentru a-și desfășura activitatea în cele mai bune condiții.

Acestea sunt doar câteva dintre modelele noastre de ghete. Gama de iarnă este mult mai variată, așa că, vizitați-ne în magazinul online.