Publicat pe

Puma St Runner V2 Nl: adidași ieftini pentru bărbați, potriviți pentru o toamnă târzie

Un stil vestimentar sport-casual are ca atribut de bază confortul. De aceea, Puma St Runner V2 Nl este un model de adidași ieftin care îndeplinește acest criteriu pentru ținutele sport-casual zilnice. Acum, modelul îl poți regăsi pe site-ul nostru la un preț cu totul special.

Puma St Runner V2 Nl este un model inspirat din linia de pantofi sport pentru alergare dezvoltată de producătorul de echipament sportiv. Calitățile sportive specifice liniei au fost remodelate pentru a se adapta perfect cerințelor modei străzii.

Adaptarea tehnologiei sportive se resimte în confortul pe care modelul îl asigură în cadrul unui regim intensiv de purtare. Această tehnologie este integrată în construcția tălpii, atât în ceea ce privește forma, cât și a materialelor folosite. Astfel au fost urmărite și îndeplinite două obiective: confort și durabilitate.

Materialele părții superioare sunt, la rândul lor, ușoare pentru a asigura confortu și alese pentru a continua atributele calitative ale tălpii și pentru a susține durabilitatea pantofului sport. Combinația formată din piele și material sintetic asigură confortul optim al piciorului.

Stilul clasic al pantofului sport îl ajută să se integreze foarte bine în ținutele urbane. Poate fi încălțămintea potrivită pentru mers la serviciu, dar și pentru activitățile de timp liber.

În ceea ce privește sezonul, pot fi purtați pe toată durata anului, mai puțin iarna sau în perioadele foarte ploioase. În aceste perioade este recomandată o încălțăminte călduroasă și impermeabilă.

Chiar dacă sunt concepuți pentru o purtare în ținute sport-casual, pot fi folosiți și în activități sportive ușoare. Îi poți purta la o plimbare cu bicicleta sau la o alergare ușoară.

Din punctul de vedere al întreținerii, aceasta se poate face ușor, respectând indicațiile de întreținere specifice pantofilor sport din piele întoarsă.

Nu uita, acum poți achiziționa Puma St Runner V2 Nl la un preț special! Profită de ofertă!