Publicat pe

Riscuri pe care ți le asumi atunci când cumperi online adidași ieftini

Când vine vorba de adidași ieftini, internetul este plin de oferte „tentante”. Totuși, în momentul în care găsești modelul dorit la un preț „incredibil” și decizi să-l cumperi, ar trebui să știi că îți asumi o serie de riscuri. Totuși, dacă magazinul online este unul de încredere, poți să-ți faci curaj și să finalizezi comanda.

Câteva dintre cele mai frecvente riscuri pe care ți le asumi atunci când te lași influențat de preț și faci o achiziție dintr-un magazin online „îndoielnic”.

1. Adidașii ieftini comandați s-ar putea să fie replici

Dacă te-ai lăsat convins de preț și de pozele produsului, în momentul în care vei deschide coletul, s-ar putea să ai o dezamăgire. În cutie s-ar putea să fie doar o replică mai mult sau mai puțin reușită a modelului pe care ți-l doreai. Cu siguranță vei putea constata destul de repede dacă ai primit o replică. Calitatea finisajelor este primul și cel mai evident indicator.

2. S-ar putea ca livrarea să dureze foarte mult

De obicei, majoritatea magazinelor online livrează a doua zi sau, cel mult în 48 de ore de la plasarea comenzii. În cazul unui magazin online apărut peste noapte cu prețuri „irezistibile” s-ar putea să ai parte de o livrare mult mai leneșă. În plus, s-ar putea să nu primești mărimea comandată.

3. S-ar putea ca produsul să nu mai ajungă la tine

Atenție la magazinele online care propun adidași ieftini. S-ar putea să fie capcane, iar produsul comandat și, de multe ori, plătit, să nu mai ajungă la client. Între timp, site-ul se poate închide, iar comanda să nu mai fie onorată, independent de calitatea produsului.

Urmărește perioadele de reduceri din magazinele online de încredere. Dacă îți dorești un model mai scump, fii sigur că, mai devreme sau mai târziu, va intra la reduceri. Cu răbdare poți evita riscurile pe care ți le asumi atunci când faci cumpărături online dintr-o sursă nesigură.