Publicat pe

Vrei să cumperi adidași originali ieftini? Află la ce trebuie să ai grijă!

Prețul este un indicator destul de important al calității indiferent de domeniu, iar încălțămintea sport nu face excepție. Totuși, mai sunt și excepții. Dacă vrei să cumperi adidași originali ieftini ar trebui să acționezi cu precauție și să fii atent la „capcanele” care apar în special online.

S-ar putea să întâlnești oferte tentante la încălțămintea sport, dar pentru a verifica dacă în urma comenzii riști să primești o replică mai mult sau mai puțin reușită, ar trebui să îți iei niște măsuri de precauție.

Verifică prețul pe site-ul producătorului

În cazul unei oferte de adidași originali ieftini care prezintă un preț mult sub cel obișnuit, ar trebui să verifici prețul pe site-ul producătorului. De obicei, vei afla prețurile de referință, recomandate de producător. Un preț mult sub cel recomandat de producător ar trebui să ridice semne de întrebare, mai ales dacă este vorba de un model dintr-o colecție nouă.

Verifică prețul pe site-uri similare

Caută modelul pe mai multe site-uri de specialitate. În cazul în care constați că prețul propus de site-ul de la care ai plecat este mult mai mic, ar trebui să acționezi cu precauție. Este tentant să achiziționezi la un preț special, dar depinde foarte mult cât de „special” este prețul.

Autoritatea site-ului care prezintă oferta

În cazul în care este vorba de un site cu autoritate și vechime în domeniu care prezintă oferta, atunci îi poți acorda încredere. Probabil sunt ultimele perechi, iar mărimile disponibile nu sunt printre cele uzuale, așa că, pentru a scăpa de stoc, magazinul este dispus să facă un discount semnificativ.

Dacă vrei să găsești adidași originali ieftini, documentează-te! Nu merge la prima oferta cu preț convenabil, chiar dacă imaginile produsului sunt impecabile. Pe cât de corecte sunt imaginile și descrierile produsului, pe atât de proastă poate fi calitatea produsului livrat.